<независимый ресурс>Вторник, 23.04.2024, 15:25
Главная | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
В каком направлении двигаешься ТЫ?
Всего ответов: 475

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 29 » Правда про події в Севастополі 26 грудня 2009 року
21:29
Правда про події в Севастополі 26 грудня 2009 року
26 грудня 2009 року у місті Севастополь відбувся марш проти нелегальної міграції, організований ВО "Свобода" у рамках всеукраїнської акції проти нелегальної імміграції. Так само як і попередню акцію в Сімферополі, цей марш підтримали кримські автономні націоналісти та Свято-Андріївський козачий курінь.
Марш почався о 16:00 на площі Суворова та проходив центральними вулицями Севастополя. На ходу прийшло біля 80 людей, здебільшого представники автономного руху Сімферополя та Севастополя, козаки Свято-Андріївського козачого куреню та кримське і севастопольське керівництво ВО "Свобода". Учасниками акції була переважно молодь, мешканці Севастополя та Сімферополя. Незважаючи на повідомлення про провокації з боку українофобів, всі присутні були сповнені рішучості провести марш.
Брехливі московські ЗМІ (НТВ, РТР, НР2) першими розповсюдили дезінформацію, яку потім скопіювали всі українські інформаційні джерела, і в якій було заявлено про те, що начебто "в Севастополі побили українських націоналістів", "проросійські сили зірвали марш" і т.п. Ми заперечуємо ці нечесні заяви!
Що було насправді? На половині шляху, біля пам'ятника комсомольцям, шлях колони перегородили представники антиукраїнських лівих партій і рухів: КПУ, ПСПУ, СДПУ (о), комсомольців, "Російського блоку", антифашистів, червоних козаків (серед яких був помічена особа негроїдної раси) загальним числом до 300 осіб. Брехливим є твердження ЗМІ, що це були виключно жителі Севастополя, адже серед них ми побачили велику кількість депутатів та активістів з Сімферополя та Бахчисарая, які складали не менш ніж половину від загальної кількості опонентів. Були серед опонентів і антифашисти з Росії.
У натовпі українофобів ми спостерігали велику кількість азіатів і відвертих виродків. Над головами вони тримали велику кількість червоних прапорів, портрети Петра Симоненка, російських триколорів, а також прапорів дому Романових (т.зв. імперських прапорів), що все разом створювало цілком маразматичне видовище. З їх боку в бік націоналістів летіло каміння, шматки арматури, димові шашки та яйця. Вони вигукували: "Хай краще тут будуть нелегальні мігранти, ніж націоналісти!", а також різноманітні антиукраїнські гасла з використанням нецензурної лайки. З їхньої звукової апаратури лунала радянська маршова музика, а натовп співав пісні часів СРСР. У відповідь націоналісти скандували гасла „Зупинимо міграцію, врятуємо націю”, „Іммігрант - це окупант”, „Слава Україні – Героям Слава”, „Нелегали, геть додому”, „Україна понад усе” та інші націоналістичні гасла.
Коли колона націоналістів продовжувала рух та наблизилася до натовпу українофобів, то з нашого боку ніхто нічого не жбурляв, але і не відступив під градом каміння, міцно тримаючи ряди. Оперативне втручання міліції та "Беркута" запобігло масштабному зіткненню. Після цієї зупинки з боку українофобів були спроби атакувати колонну націоналістів, але вони отримали адекватну відповідь. Біля шести нападників були виведені з ладу. Потім ще була спроба поцупити наш банер, але цей активіст також добряче отримав по голові і втік. Незважаючи на спроби зірвати банери та прапори вся символіка була збережена.
На місці сутички було вирішено провести мітинг, на якому були виголошені вимоги щодо скасування угоди про реадмісію між Україною та ЄС. Далі протистояння тривало біля 30 хвилин. Після того, як акція завершилась націоналісти спокійно згорнули прапори та банери і задоволені успішною акцією сіли в автобуси, на яких приїхали активісти з Сімферополя. А севастопольські націоналісти спокійно роз’їхались по домах. З нашого боку постраждалих немає, тільки одному товаришу влучили в голову камінням. Натомість кільком українофобам довелось звернутись до лікарів.
На нашу думку акція пройшла вдало, хоча маршрут і не було пройдено повністю, проте націоналісти все одно пройшли маршем головними вулицями Севастополя та висловили свою позицію стосовно загрози з боку міграції і проявили стійкість та витримку у протистоянні з переважаючими за кількістю, але не за якістю, антиукраїнськими силами.
Незважаючи на потоки брехні жидівських ЗМІ у декількох зіткненнях з наших ніхто не постраждав, а от опоненти отримали по повній. Ушкодження у націоналістів лишились тільки на кулаках.
Постраждалий антифашист з Росії

Повільна погрузка в автобуси після закінчення акції.

За останній тиждень це був другий марш у Криму. Перший відбувся у Сімферополі 20 грудня, в якому взяли участь близько 120 націоналістів. Цьому маршу не змогли завадити жодні сили, про нього замовчали всі ЗМІ, які так гучно теревенять тепер про "перемогу" проросійських сил у Севастополі. Продажні ЗМІ про успіхи та перемоги націоналістів або замовчують, або брешуть, поливаючи брудом. Але ми знаємо, що правда за нами. Ми не зупинимось і переможемо! Слава Україні!
Джерело - Реактор
Просмотров: 1092 | Добавил: Penk-off | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Наша Кнопка
  • Добавь себе на сайт!
  • Наша Кнопка

  • Друзья сайта
  • Організація „Патріот України”
  • Реактор. Ресурс автономних правих
  • Anti-antifa
  • Портал Українців Одещини
  • Соціал-Nаціоналістична Асамблея
  • Свобода

  • Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтов - uCoz