<независимый ресурс>Четверг, 25.04.2024, 12:20
Главная | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
В каком направлении двигаешься ТЫ?
Всего ответов: 475

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 22 » Звернення Проводу Одеської Nаціоналістичної Організації "Слава і Честь (СІЧ)"
16:11
Звернення Проводу Одеської Nаціоналістичної Організації "Слава і Честь (СІЧ)"


 

"Стоїть курган на березі Дніпра,

 Де лежить воїн, де лежить арійський брат!

Ми сядемо поруч, келих в гору підіймемо:

 "Ти спи, наш брате, ми не зрадимо тебе!..."

      Слава Україні !

 

            Провід Одеської націоналістичної організації "Слава і Честь (СІЧ)" прийняв рішення про опублікування звернення до патріотів і громадськості міста, в якому має за мету пояснити ситуацію, що склалася з навколо Організації.

 

              18 липня 2007 року була проголошенна "Декларація Боротьби - Українська Вендета", у якій зазначалась мета і методи боротьби, а також клятва боротись до кінця: "Поки не настане Воля або Смерть". З цього документу фактично починається історія Одеської націоналістичної організації "Слава і Честь (СІЧ)". Вона була створена не стільки її засновниками, скільки закликом Української Нації. Організація постала серед студенського середовища ОНУ ім. І.І.Мечнікова і почала свій шлях, шлях боротьби за майбутнє Української Нації і Держави!

 

            27 жовтня 2007 року в Одесі було фієричне відкриття монументу кату українського народу - Катерині ІІ. На презентації памятника людей відділяв паркан і ряди важкоозброєних захистників антинародної системи. З одного боку знаходились одурені оманою братерсва одесити, просто українофоби та вірноподдані російської імперії, з іншого - українські козаки, патріоти і націоналісти, серед яких були і активісти молодої організації "Слава і Честь (СІЧ)". У той день активісти Організації познайомилися з Героєм України, Славна Пам"ять - Максимом Чайкою, поспілкувалися і одразу зрозуміли один одного. Через якийсь час активісти Організації зустрілись з Максимом і його соратниками, провели короткі консультації і вирішили об"єднати свої зусилля. Після чого Одеська націоналістична організація "Слава і Честь (СІЧ)" еволюціонує і чисельно значно збільшується за рахунок авторитету Чайки. СІЧ стає  масовим одеським рухом, який займався широкою пропагандою Націоналістичних Ідей, фізичним, інтелектуальним і духовним вишколом не тільки активістів руху, а й всіх бажаючих патріотів Одеси.

 

            Кульмінацією розвитку СІЧі стали дві вдалі і надзвичайно резонансні акції - хода на честь Генерал-Хорунжого Української Павстанської Армії Романа Шухевича, яка була проведена 30 червня 2008 року та Хода на честь дня створення Української Повстанської Армії та козацького свята Покрови, що відбулася 14 жовтня 2008 року. Після успіху першої ходи, яку націоналістичний Рух "Слава і Честь (СІЧ)" провів лишень своїми силами, нас вже чекали вороги-апоненти та системні українофоби всіх мастей: російські іперіалісти, марківці, "справжні" козаки, комуністи, комсомол та звичайно захисники мігрантів, вільних наркотиків і підерастії - шавки з антифа, які зібрали досить пристойну, по кількості купу, задля організованого супротиву націоналістам. Не зважаючи на спротив, хода вдалась! Пізніше, апоненти і дегінерати з антифа, неоднаразово були покарені за їх безглуздий і злочинний спротив.



Вдалі акції стали приводом для жорсткого пресу з боку лівоохоронців  та системи. Проте важкі часи допомагають руху позбутись зрадників і трусів у своїх рядах. Нажаль, їх було багато. Зіткнувшись з першими серйозними труднощями і протидією з боку системи рух дав тріщини... .

Провід Організації починає проводити консультації з керівниками Соціал-націоналістичного Руху та їх бойовим ядром Організацією "Патріот України", які сповідують ідеали Українського Расового Соціал-Націоналоізму. Логічним результатом цих переговорів стало входження Одеського націоналістичного руху "Слава і Честь (СІЧ)" в Соціал-Націоналістичну Асамблею (СНА). У зв"язку з тим що "Слава і Честь (СІЧ)" набула моделі Руху, а не організації, структура відповідно була досить розмита і важко керуєма, почались випадки неконтрольованої анархії і дроблення. Цільним лишався тільки Провід, та по сумісності "організаційно-пропагандивний відділ" Руху. Для недопущення повної деградації і анархізації більшості активістів, Провід Руху приймає рішення про створення молодіжних бойових підрозділів по прикладу і стандартам Організації "Патріот України". Були підготовлені списки перших трьох десятків "Січових Срільців", вже були назначені десятники підрозділів і пророблен план військово-вишкільної роботи, прийнятий Провідом і затверджений відповідальним за віськово-вишкільне виховання Максимом Чайкою. Не зважаючи на всі труднощі Провід одеського націоналістичного Руху "Слава і Честь (СІЧ)" при підтримці старших побратимів з Організації "Патріот України" функціонував і готував плани на майбутнє, наше майбутнє.

 

 

            17 квітня 2009 року став чорним днем не тільки для Одеси, а й для всієї України. У нерівній боротьбі з покидьками з "антифа", від ножевих поранень, загинув Герой України, Славної Пам"яті Максим Чайка! Часто, люди стають символами після смерті, МАКСИМ - БУВ СИМВОЛОМ ЗА ЖИТТЯ !!! 

 


Максим Чайка жив, живе і вічно житеме в наших серцях! Він був воїном і прикладом для нас всіх! Вічна Пам"ять!        

 

             Після загибелі Бойового Командира СІЧі прес системи збільшився багаторазово: постійни перевірки, обшуки, моральний тиск на студентів і учнів організації. Все це остаточно розвалило Рух і план реформування не було з ким реалізовувати. Провід визнає свою провину в цьому та не звинувачує рядових активістів, які не приносили присяги та клятви Націоналіста, у зраді, розуміючи всю важкість ситуації і те, що цим людям не вистачило сили волі у боротьбі за Праву Спаву.  

 

            Щоб спростувати всі чутки і міфи, які оточили Одеський націоналістичний Рух "Слава і Честь (СІЧ)", Провід Організації заявляє:

                       

            "Одеська Націоналістична Організація "Слава і Честь (СІЧ)" ніколи і нікуди не зникала, а завжди боролась і працювала задля                              реалізації поставленних завдань, які викладені у "Декларації Боротьбі" та у "Соціал-націоналістичній Доктрині". На данний момент                   СІЧ  існує у вигляді структурованої Організації на чолі з Проводом - керівним органом. Організація виконує всі внутрішні           функції, починаючи з пропагандиської і закінчуючи вишкільною. Всі чутки про повне зникнення Організації - є брехнею і дизінформацією.    Одеська Націоналістична Організація "Слава і Честь (СІЧ)" продовжує зопочатковану ще у 2007 році боротьбу на теренах рідного краю. Втративши бойового командира - Максима Чайку - ми не втрадили свою Честь! Ми здобудем Перемогу на честь наших   Великих Пращурів, наших майбутніх нащадків та всіх Героїв, які віддали свої життя на вівтар визволення Nації.

                                                                                                                                                                                               СЛАВА І ЧЕСТЬ! 

                                                                                                                                                                                              Слава Україні !

                                                                                                                                                                                              Перемозі Слава!

 

Данна стаття присвячується незміному Бойовому Командирові одеськіх націоналістів, Герою України, Славної Пам"яті - Максиму Чайці!

Провід Одеської Націоналістичної Організації "Слава і Честь (СІЧ)" - 22.01.2010 року

Просмотров: 4078 | Добавил: Penk-off | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 3
3 Вайт  
0
Лавров ти тупорилий вчтник клоун який молиться на алкашів і дебілів . А ми ні . На одного героя менше стало . А на одного урода ватного стане менше коли тебе суку кацапопідорську вб'єм . Так що урод вадюша , про тебе ніхто не напише як і про антіфу обсосаних дегеров алкашних . Сміх і гріх це твоє житя лавров вадім !

2 lavrov.vadim  
0
Ебать вы клоуны...Еще с Чайки идола сделайте, смех и грех...Молитесь на своих алкашей и дыбилов. Подумаешь на одного урода стало меньше, так что теперь на сайтах про него писать?

1 Влад  
0
Героям Слава!
Вічна пам ять Максиму!!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Наша Кнопка
  • Добавь себе на сайт!
  • Наша Кнопка

  • Друзья сайта
  • Організація „Патріот України”
  • Реактор. Ресурс автономних правих
  • Anti-antifa
  • Портал Українців Одещини
  • Соціал-Nаціоналістична Асамблея
  • Свобода

  • Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтов - uCoz