<независимый ресурс>Среда, 24.04.2024, 23:31
Главная | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
В каком направлении двигаешься ТЫ?
Всего ответов: 475

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 21 » !!! Nаціоналізм -vs- Аполітизм !!!
15:44
!!! Nаціоналізм -vs- Аполітизм !!!
Що ми знаємо про таке явище, як аполітизм? Що це? Чому останнім часом аполітизм став мало не ідейною течією, наприклад, серед футбольних фанатів? Спробуємо розібратись у цих питаннях і дати на них відповідь. Подаємо значення терміну, використовуючи тлумачний словник Ушакова.

Аполітизм - (з грецької "а" заперечення і politikos - державний, громадський). Відхилення від прийняття участі в політичному житті, часто з метою приховати свої політичні переконання.

Виходячи з визначення можна зробити досить простий висновок, що аполітизм - не стільки байдуже ставлення до політичного, державного життя та спроба уникнути прямої участі у даних процесах, скільки приховати свої справжні політичні переконання. З першими питаннями ми розібрались, але постають нові питання. Хто намагається приховати свої справжні політичні погляди, що насправді під ширмою аполітизму приховують його прихильники? Хто вони? Та головне - навіщо впроваджують аполітизм в одеському фанатському русі серед, як правило, молодих та зовсім незрілих людей?

За ареал дослідження візмемо наприклад одеський фанатський рух. З самого початку він був правим. Тобто ядром фанатського руху була патріотична молодь, яка у своїй більшості були NS/WP напрямку, проте були проросійські та проукраїнські патріоти, але таких було незрівнянно мало порівняно з кількістю NS/WP патріотів, що відзначались великою згуртованістю та високим рівнем національно-державної солідарності до слов"янських націй та нашої всієї Великої Білої Родини. На початку 21 століття у фанатському русі проходять деякі зміни. Все більше стає проросійських шовіністично налаштованих патріотів, в свою чергу кількість NS/WP прямо-пропорційно зменшується. Дана тенденція залежала від антислов"янської політики Кремля і примітивного підігравання "Верховної Зради" та іншого керівництва України, особливо після помаранчевого обману, коли псевдонаціоналісти очолили Державу. Але, як кажуть, не було б лиха без добра. Дана ситуація стала стимулом для розвитку українського правого руху, який очолив Герой України, Славної Пам"яті бойовий командир одеського націоналістичного руху "Слава і Честь (СІЧ)" МАКСИМ ЧАЙКА. Він став символом волі, ідеї та дії! Його зусиллями український правий рух зайняв своє чільне місце і в тому числі серед одеського фанатського руху, набравши обертів і чисельності найбільшої за всю історію одеського фан-руху!

Можемо поділити історію одеського фан-руху на три частини: 1) домінування NS/WP, 2) домінування проросійських шовіністів, 3) паритет і рівновага, яка була досягнута стрімким збільшенням частки українських націоналістів серед загалу фан-руху. Проте ситуація знову змінюється. Кожен правий фанат знає, що ніякого аполітизму не було ані за домінування NS/WP, ані за домінування проросійських шовіністів, однак при встановленні рівноваги і навіть виразних натяків на майбутні лідерські позиції українських націоналістів у фан-русі, на сцену виходить аполітизм. Визначення даного явища ми вже знаємо. Але ж кому потрібна була поява аполітизму в одеському фан-русі? Українським націоналістам? Ні! Їх Ідея переможно крокує вулицями міста і знаходить величезну підтримку серед одеської молоді та на стадіоні. NS/WP патріотам? Звісно ні! Вони солідарні у своїх ідеях і мають багато спільного з адекватними українськими і російськими патріотами, більш того вони по великому рахунку зацікавлені у розвитку обох рухів і у їх об"єднанні . Можливо, тоді російським націоналістам? А звіци стає дуже цікаво! Більшість так званих проросійських націоналістів є прибічниками NS/WP, "чистих" (адекватних не шовіністів) російських націоналістів в Одесі практично немає, як впринципі і українських "справжністів" з "Тризубу", "КУНу", "МНК" на кшталт "москалі з"їли наше сало". Проте в Одесі є досить пристойна купа російських імперіалістів-шовіністів, які практично нічого спільного з правими ідеями не мають, для них головне: імперський стяг романових, російська мова і возз"єднання з РФієй, очевидно реінкарнація царсько-радянської імперії. І це у той час, коли між правими патріотами України і Росії панує почуття взаємної національної поваги і солідарності, більш того розробляють проекти співпраць і навіть майбутніх Конфедерацій (на кшталт Слов"янської Конфедирації "Київська Русь", запропонованої Північним Братством). У своїй діяльності такі російські "патріоти" не створюють ніякого конструктиву для розвитку правого руху, хоча це й зрозуміло, вони і не є його частиною. "Імперці" займаються провокаціями і протистоянням з українським правим рухом, постійно об"єднуючись з комуністами, комсомолом, навіть з "АФАшним" шавьйом! Також ці ж "імперці" видають себе за російських NS, але ж який NS-патріот може брататись з червоними покидьками...? Ніякий, жодний NS такого не зробить! Саме тому таких провокаторів, як ,наприклад, з "Слов"янської Єдності" і не сприймають NS/WP патріоти, хоча більшість яких є проросійсько налаштовані або етнічними росіянами.

Повернемось до нашого дослідження аполітизму. Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновки: введення аполітизму у правий одеський фанатський рух було реакцією на хвилю стрімкого розвитку українського націоналізму, що ставило під сумнів домінування проросійських (тут імперських) сил над фан-рухом. І це не дивно. Український націоналізм "по-Одеськи" це в жодному разі не є антиросійським шовінізмом! Український рух на наших очах ставав прямим союзником NS/WP руху у боротьбі з численними іммігрантами, червоними та толєрастами. Це було не вигідно "імперцям", бо загрожувало їх існуванню. І саме тоді у фан-русі вводиться аполітизм, ніби щоб примирити націоналістів з різних таборів. Але з часом аполітизм прогресує і вже виступає не мірилом патріотів у фан-русі, а майже ідеологічною течією, яка робить з правих (проукраїнських чи проросійських) хлопців, так званих "аполітів", для яких головним є "Около Футбол (ОФ)", а політика (у цей термін вкладається вся Права Ідея) визнається дурною, «мусорською» підставою, забавою для дітей або "закорінілих тупих бонів". Таким чином маємо не примирення у одеському фан-русі, а тотальну аполітизацію та масовий відхід від Правої Ідеології в принципі! А що "антіфа" та інша толерастія? Розвивається. Більш того постійно прибуває у поки що правому одеському фан-русі. Для них аполітизм ніщо, дурниця, вони не припиняють пропаганди. В той час аполітів стає все більше, правих все менше, а кількість АФАшного шавья чомусь збільшується. Чому? Все просто. Аполітизм у тому вигляді, що його "проповідують" є аморфним та просто напросто імпотенцією! Тому радикальний фанат довго не зможе бути таким, це просто неприродно. Але ж він вже відмовився та навіть "розчарувався" у Правій Ідеї... . Тут його чекають з посмішкою і задоволенням "антіфа". Все просто, навіть дуже. Аполітизм - шлях деградації і прямого сприяння знищенню Правого Руху. Аполітизм - опора розвитку червоно-толерантних рухів сьогодні, загрожує стати непоборним бастіоном червоної чуми завтра! Патріоте, пам"ятай: "Аполітизм не відхід від політичної боротьби за права Народу, це прихована загроза самому існуванню нашого Народу!" Аполітизм - ще одна голова гідри-системи, що знищує Білу Расу!
Націоналізм проти Аполітизму!

Слава Білим Патріотам!
Слава Україні !

Аналітична служба правого міжорганізаційного ресурсу "Права Одеса" "21.01.10"



Просмотров: 2384 | Добавил: Penk-off | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Наша Кнопка
  • Добавь себе на сайт!
  • Наша Кнопка

  • Друзья сайта
  • Організація „Патріот України”
  • Реактор. Ресурс автономних правих
  • Anti-antifa
  • Портал Українців Одещини
  • Соціал-Nаціоналістична Асамблея
  • Свобода

  • Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтов - uCoz