<независимый ресурс>Четверг, 25.04.2024, 07:50
Главная | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
В каком направлении двигаешься ТЫ?
Всего ответов: 475

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 29 » СІЧ – проти деградації правого руху!
01:23
СІЧ – проти деградації правого руху!

Останнім часом пропаганда «аполітизму» серед одеської молоді, зокрема у фанатському русі, досягла дуже високої інтенсивності, як і контрзаходи, що почались дещо з запізненням, але наразі досягають значних успіхів. Отже, Одеська

Соціал-Nаціоналістична Організація «СІЧ» не змогла залишатись осторонь цього протистояння і дає своє бачення і оцінку вищезгаданим процесам.

Для нас не є визначальним час і адреса відправника (чи рознощика) розповсюдження «аполітизму». Важливим є тільки зміст і мета даного явища. Зміст «аполітизму» є скрізь негативний. «Аполітизм» позбавляє молодих людей політичної, а з тим і революційної потенції, що означає виведення останніх навіть з теоретичної боротьби за Ідеали соціального і національного визволення Української Nації! Отже, мета «аполітизму» - антинаціоналістична та антиреволюційна за своєю суттю, можливо, часом і несвідомо, але факт залишається фактом! «Аполіт» – втрата для руху!

Головним теоретичним підґрунтям «аполітизму» є наступні тези: 1) боротьба – це апріорі «подстава», 2) рівність та братство всіх «гідних» громадян,  3) права боротьба – це  нікому не потрібні і безглузді речі, на кшталт кривих свастик та політичних маршів, 4) бони і скіни – всі як один „гопнікі”, „бухарі”, наркомани та „скажені расісти”, яким головне вбити негритянку чи малолітнього кавказця (ніби правий рух тільки і складається з цих маргіналів?!).

Всі вищезазначені теоретичні тези «аполітизму» не страшні для більш-менш свідомої молодої людини. 1) Життя є боротьба! Тоді саме життя -  «подстава»… . 2) Поки ви бажаєте рівності і миру у всьому світі та захищаєте «гідних» громадян, ці «гідні» щодня стають сильнішими, об’єднуючись у свої етнічні кримінальні клани! (іноді достатньо подивитись прізвища мерів, губернаторів, обласних і міських керівників міліції і т.д.). 3) Кривих свастик немає бути, бо пропаганда має бути якісною перш за все! А місце самих свастик, які хоч і мають давній сакральний зміст, проте несуть певне негативне забарвлення, давно має бути зайнято символом «Ідеї Nації» та «Вкраїнським Тризубом»! Щодо організованих та санкціонованих акцій, все, що сприяє розвитку руху має бути використано! 4) Дійсно, серед так званих неорганізованих правих скінхедів (бонів) дуже часто зустрічаються останні маргінали, які відверто провокують весь правий рух, але їх «геройства», на кшталт: побиті негри-студенти чи дебош у сп’янілому угарі з використанням певної символіки чи жестів (різноманітні свастики, кельтські хрести, римські вітання і т.д.) не мають ототожнюватись зі всім правим рухом і тим більше з такими організованими і жорстко дисциплінованими течіями-рухами, як

Соціал-Nаціоналізм, який від свого початку має свої організаційні символи («Ідея Нації», «Рунічний Тризуб» і т.д.).

            Наскрізь антинаціоналістичний характер «аполітичної» пропаганди немає нікого збивати з правого шляху. А для цього кожна права молода людина має знати і розуміти дану ситуацію. Вся платформа цього нового антиправого (за своїм змістом) руху  - ніщо, коли людина дізнається про справжні стандарти ідейного, безкорисливого та здорового борця за соціальне і національне визволення Української Nації.

            Як то кажуть: «Я вам не скажу за всю Одесу», лише за той рух, до якого належить Організація «СІЧ», а саме до Всеукраїнського Соціал-Nаціоналістичного Руху. Ідеалом організованого СІЧовика соціал-націоналіста є безстрашний воїн-пропагандист, який готовий вести боротьбу на всіх фронтах: пропагандистському, соціальному, трудовому, вуличному, науковому, революційному, одним словом – скрізь, де потребує того «Ідея Нації»! Всюди, де за справу береться соціал-націоналіст створюються гурти однодумців, налагоджується націонал-трудова праця, ведеться повномасштабна підготовка. СІЧовик є революційно пильним і свідомим, а тому всесторонньо розвивається, не витрачаючи жодної вільної хвилини, яку можна було б присвятити націонал-трудовій діяльності. Опанування науки (знання), духовно-вольовий розвиток та військово-спортивний вишкіл є буденністю соціал-націоналіста! Такі ганебні явища, як: паління, вживання алкоголю, наркотиків та будь-яка інша аморальна поведінка є неприпустимою для СІЧовика. СІЧовий соціал-націоналіст є позитивним воїном-волонтером. Він однаково бореться зі всіма негативними явищами і проти всіх ворогів, незважаючи на їх відзнаки! Соціал-націоналіст воліє за своє, а не проти чужого, за свою Nацію, а не проти чужих, проте, коли будь-яка сила стає на заваді звільненню, відродженню та розвитку свого, соціал-націоналіст рішуче і без вагань поборює ворога, будь то інша держава, антиукраїнські організації,  нелегальні мігранти чи ріднокровні: „демолібераст”, дегенерат з «антифа», інші різноманітні «істоти», яких наші козацькі пращури називали «яничарами» та наказували їх безжально нищити. СІЧ  виступає проти деградації правого руху та за очищення його лав від негідних високого обов’язку елементів! Натомість Організація пропагує: Ідеалізм, Волюнтаризм, Активізм, високу Моральність, Побратимство і постійне всебічне вдосконалення!

            Український Патріоте, націоналістична боротьба – це наш спадок і заповіт, що нам його передали всі численні покоління борців за Вітчизну (русичі, козаки, українці). Націоналістична боротьба – це не «подстава», що нам її хтось нав’язав і намагається керувати, це святий обов’язок кожного патріота у двобої з системою! Націоналістична боротьба – це горіння української дущі та напруження розуму і тіла у безперервному служінні Ідеалам Прабатьків, а значить і нашим Ідеалам! Майбутнє належить Nам!

 

  29.04.2010                                                                                                             Слава Україні !

 

Кадровий референт Одеської Соціал-Nаціоналістичної

Організації СІЧ, друг «Скеля»

Просмотров: 2392 | Добавил: Penk-off | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Наша Кнопка
  • Добавь себе на сайт!
  • Наша Кнопка

  • Друзья сайта
  • Організація „Патріот України”
  • Реактор. Ресурс автономних правих
  • Anti-antifa
  • Портал Українців Одещини
  • Соціал-Nаціоналістична Асамблея
  • Свобода

  • Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтов - uCoz