<независимый ресурс>Пятница, 26.04.2024, 17:08
Главная | RSS

Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
В каком направлении двигаешься ТЫ?
Всего ответов: 475

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Напади на Українську культуру - це НЕ норма!
23:07
Напади на Українську культуру - це НЕ норма!

Невідомі зловмисники по-злодійські, вночі, зірвали інформаційний щит з фасаду культурно-мистецького центру «Інтермеццо» (місто Чернігів).

Зображені на щиті томики українських класиків, електронні адреси українських видавництв, диски з українською музикою та відеофільмами, певно, комусь недовподоби.

         За словами представника «Інтермеццо», незадовго перед тим до Центру завітали двоє молодиків у камуфляжі з шевронами «Россия» та «...казачество». Один з них вирізнявся досить високим зростом.

Найімовірніше, що це були представники так званого «русского казачєства», яке чомусь затишно почуває себе у Чернігові. Про ставлення ж цього козацтва до держави Україна та виявів українства, в тому числі і культурного, не важко здогадатися.

         Спочатку ось такі «герої» вчиняють дрібне хуліганство, потім з’являються написи провокаційного змісту, а через деякий час розбиваються камінням шибки, як це було неодноразово з чернігівським обласним товариством «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

         Ми звертаємо увагу правоохоронних органів на даний факт та просимо запобігти подібному розвитку подій. Вважаємо, що оперативне розслідування та притягнення до відповідальності зловмисників є справою честі працівників міліції, адже чернігівський міський відділ обласного управління МВС України знаходиться лише у 100 метрах від місця злочину.

 

http://val.ua/adventure/202259.html

 

         Почерк українофобських "організацій" однаковий по всій Україні. Нещодавній напад на Українську культури у Ченігові має своїх двійників і в Одесі, але вони більш нахабних і краще профінансованих.

У нашому місті полюбляють здійснювати напади українофоби на бібліотеку ім. Юрія і Івана Липи та офіс об"єднання "Просвіта". На бібліотеку ім. Юрія і Івана Липи, наприклад, були раніше скоєні напади, а зараз створюється постійний тиск з боку антиукраїнських сил, лише за те що у бібліотеці зберігається література, яка позитивно відзивається про українські визвольні рухи та про Організацію Українських Націоналістів (ОУН), яка очолила боротьбу за незалежність українського народу у часи Другої світової війни. Також українофоби були розлючені тим, що у бібліотеці зберігались портрети ідеологів і командирів ОУН - С.Бандери та Р.Шухевича. Ці ненависники всього українського, але їм більш до вподоби казати "фашистського", бо терміни "українець" і "фашист" для них тотожні, безліч разів погрожували працівникам бібліотеки, пошкоджували майно бібліотеки, ламали не один вхідний замок, чинили всілякий тиск. А апогеїм всього став напад антиукраїнського руху "форпост" на бібліотеку, що був очолений депутатом Одеської міської ради С.Фабрикант та її довіреними особами, більш того, все це було заснято на відеокамеру і показано по Одеському телебаченню, як справедливу розправу над фашизмом. Це могло б тривати і далі, але бібліотекарі почали все ж таки захищатися і покликали на поміч патротів зі ВО "Свобода", Одеського Правого Руху "Слава і Честь (СІЧ)" та інших. Коли працівниками бібліотеки було влаштовано пресконференцію задля висвітлення ганебних фактів атаки на українську культуру, на неї завітали і українофоби, але цього разу вони зустрілися обличчям до обличча з українськими патріотами, зокрема з націоналістами "СІЧ"овиками. У багатьох українофобів миттєво зник запал, бо вони зрозуміли, що не тільки не зможуть знову напасти на інтелегентних бібліотекарів, але й ще самі можуть отримати від українських патріотів! В результаті пресконференція пройшла успішно.  

         Друге місце по кількості нападів - це офіс "Просвіти". 14 жовтня 2008 рокуна свято Покрови Козацькою і день створення Української Повстанської Армії Одеський Правий Рух "Слава і Честь (СІЧ)" влаштували ходу на честь всіх борців за Українську Незалежність! Хода, незважаючи на опір українофобів (наразі були об"єднанні всі українофоби міста: комуністи, комсомол, антифа, проросійськи козаки, активісти РНЕ, сьогоднішні "Слов"янська Єдність" і т.д.) була успішною і резонансною, бо підняла хвилю українського патріотизму по всій Одесі. У помсту україноненависники не один раз атакували офіс "Просвіти", обливали його фарбою, розстрілювали з пневматичної зброї, ломали замки, розбивали вікна... Але жодного разу офіційно відповідальність за напади на себе не брали.       

Порадимо патріотам Чернігова не чекати допомоги від "лівоохоронних" органів, вони не допоможуть, "спасіння утопаючого - справа рук самого утопаючого". І ми, патріоти України, маємо самі захищати свою культуру, свою гідність і своє життя! Єдиний захист - це самооборона.

Чернігівські патріоти - "Патріот України", Черніговський Правий Рух "Українська Альтернатива", активісти ВО "Свобода", активісти груп Автономного Супротива та інші, об"єднаймося і ми поборимо прояви українофобії, та затвердимо власні права на власній землі!

Напади на Українську культуру - це НЕ норма! Бо майбутнє належить нам, правим патріотам!

Дякуємо за підтвердження і надання нових фактів по статті, Ідеологічному референту Одеського Правого Руху "Слава і Честь (СІЧ)" другу "Сотнику".

 

Слава Перемозі !

 

Служба новин і кориспонденська служба правого межорганізаційного ресурсу "Права Одеса" 15.12.09 р.  

Просмотров: 1058 | Добавил: Penk-off | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Russkiy_Sokol  
0
да! защищаться нужно самим!
молодцы конечно! так и нужно всем вместе держаться!

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Наша Кнопка
  • Добавь себе на сайт!
  • Наша Кнопка

  • Друзья сайта
  • Організація „Патріот України”
  • Реактор. Ресурс автономних правих
  • Anti-antifa
  • Портал Українців Одещини
  • Соціал-Nаціоналістична Асамблея
  • Свобода

  • Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтов - uCoz